Pensioen

Het pensioen omvat uw oudedagsvoorziening, nabestaandenvoorziening en een voorziening in geval u arbeidsongeschikt raakt.

 

Voor wie
Bent u zelfstandig ondernemer, directeur groot aandeelhouder of in loondienst? In alle gevallen is pensioenopbouw van belang voor een onbezorgde oude dag en voor de verzorging van hen die u lief zijn, ook als u er niet meer bent.

Op verschillende manieren kunt u voorzien in uw pensioen. U kunt het opbouwen via uw werkgever, door een fiscaal aantrekkelijke lijfrenteverzekering aan te gaan of te banksparen, waarvan de inleg in box 1 aftrekbaar is óf sparen/beleggen in box 3.

Wij kunnen voor u berekenen hoe u ervoor staat of voorzien in een pensioenoplossing die voldoet aan al uw toekomstige wensen.

Een lijfrente kan interessant zijn in de volgende situaties:

  • u heeft een pensioentekort
  • u heeft een AOW-gat, omdat u in het buitenland heeft gewoond
  • uw partner is jonger dan u

 

Komt uw lijfrente binnenkort tot uitkering? Heeft u de vrijgekomen lijfrente nu nodig op uw pensioen? Of wilt u het geld nog even laten doorgroeien? Wij berekenen voor u welke optie u fiscaal en financieel het beste past.

Werkwijze

  1. Eest heeft u een persoonlijk gesprek. Dit is altijd vrijblijvend en kostenloos, aangezien wij nog niet weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
  2. Wij inventariseren uw wensen en doelen.
  3. U levert uw financiële gegevens bij ons aan.
  4. Wij doen een voorstel of adviseren hoe u uw wensen en doelen optimaal kunt realiseren.
  5. Wij bespreken dit voorstel of advies in een persoonlijk gesprek.
  6. Indien gewenst voeren wij uw beslissingen uit.

 

Contract
Uiteraard leggen wij samen met u en bij aanvang schriftelijk vast hoeveel uren wij aan uw pensioenadvies denken te besteden. Hierdoor heeft u van tevoren een duidelijke indicatie wat u voor onze diensten betaalt. Onze uurprijs bedraagt € 139,50 (2018). Er wordt voor bemiddeling geen BTW in rekening gebracht. In de uiteindelijke nota zijn onze uren gespecificeerd. U betaalt geen provisie voor complexe lijfrenteproducten of spaar- of beleggingsproducten. Hierdoor geniet u voordeel op uw productiekosten over de hele looptijd en een aanzienlijke besparing. Alles op de meest transparante en voordelige manier.

Hypotheken, verzekeringen en belastingaangiften
Uw overtuiging en inzicht dat het goed is geregeld zorgt voor emotionele rust.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Ik zou graag een afspraak maken om te kijken wat Bongaerts mij kan bieden.