Hypotheken

Op zoek naar de juiste financiering van uw huis? Of wilt u uw huidige hypotheek aanpassen of oversluiten? Bent u een starter op de woningmarkt? Een op uw persoon en persoonlijke situatie toegesneden hypotheek geeft u de financiële bewegingsvrijheid. Nu en in de toekomst.

 

Voor wie
Iedereen die een onafhankelijk en compleet hypotheekadvies wenst, persoonlijk toegesneden.

Werkwijze

In ons 10 stappenplan begeleiden wij u stap voor stap naar de juiste hypotheek.

  • Tijdens de intake maken wij voor u de adviesvergoeding inzichtelijk, maken wij een compacte scan van uw financiële situatie, inventariseren wij uw wensen en behoeften en nemen wij samen het 10 stappenplan door.
  • In het eerste adviesgesprek leggen wij uw specifieke wensen en behoeften vast, geven uitleg van hypotheekvormen en vaktermen, stellen uw verzekeringsbehoefte vast, maken de eerste globale hypotheekberekening en bepalen de noodzaak van een overbruggingsfinanciering.
  • In de concurrentievergelijking toetsen we producten en aanbieders, vergelijken en berekenen we overlijdensrisicoverzekeringen en stellen de gewenste hypotheekconstructie vast.
  • In het tweede adviesgesprek bespreken we de koopakte, de keuze van de notaris en bespreken we de voorlopige selectie. Ook bepaalt u samen met ons welke hypotheekoffertes u door ons wenst aan te laten vragen.
  • Na toetsing van NHG en maximale hypotheek volgens de normen van het CHF, het onderzoeken van eventuele koopsubsidie of starterslening vragen wij de hypotheekoffertes voor u aan.
  • In het derde adviesgesprek bespreken we de diverse offertes en verzekeringen en/of rekeningen en verzorgen we de definitieve aanvraag.
  • U krijgt uitleg welke stukken u dient te verzamelen die voor de financier noodzakelijk zijn. Wij begeleiden u bij de aanvraag van het taxatierapport, regelen voor u de bankgarantie, verzorgen een eerste controle op de aangeleverde stukken en communiceren met de geldverstrekker.
  • Wij begeleiden en informeren u bij het afwikkelen van de oude hypotheek en de beëindiging of voortzetting van de bestaande polissen of rekeningen.
  • Wij plannen de passeerdatum in en bewaken de procesvoortgang. We controleren de hypotheekakte en de afrekeningsnota voor u en gaan met u mee naar de notaris.
  • Indien gewenst vragen we uw voorlopige teruggave Inkomstenbelasting voor u aan, bewaken de rentevaste periode, geven uitleg over de jaaropgave en verwerken wijzigingen in uw persoonlijke situatie. Wij informeren u over relevante ontwikkelingen.

Contract
Voor de bemiddeling van uw hypotheek brengen wij onze uren in rekening; u kunt deze op uw beurt volledig fiscaal aftrekbaar kunt maken. Onze uurprijs bedraagt € 139,50 (2018). Er wordt voor bemiddeling geen BTW in rekening gebracht. U betaalt geen afsluitprovisie of provisie voor premies/inleg op spaar- of beleggingsproducten. Hypotheekbemiddeling op declaratiebasis geeft u voordeel op uw productiekosten over de hele looptijd. Dit betekent een aanzienlijke besparing. Alles op de meest transparante en voordelige manier.

Hypotheken, verzekeringen en belastingaangiften
Uw overtuiging en inzicht dat het goed is geregeld zorgt voor emotionele rust.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Ik zou graag een afspraak maken om te kijken wat Bongaerts mij kan bieden.