Werkwijze

Geen financieel plan of advies is hetzelfde en zo hoort het ook. Bij Bongaerts Financieel Adviseurs in Ridderkerk kunt u rekenen op doordachte, persoonlijke adviezen. Maatwerk dus!

Zo gaan wij te werk
– Eerst heeft u een persoonlijk gesprek. Dit is vrijblijvend en kosteloos. We weten immers niet wat we voor elkaar kunnen betekenen en of de persoonlijke klik er is.
– Wij inventariseren uw wensen en doelen aan de hand van uw gegevens.
– Wij doen een voorstel of adviseren hoe u uw wensen en doelen optimaal kunt realiseren.
– Wij bespreken dit voorstel of advies in een persoonlijk gesprek.
– Desgewenst voeren wij uw beslissingen uit.
– Wij schakelen samen met u waar nodig andere deskundigen in.

Opdracht tot dienstverlening
– Als u besluit met Ine in zee te gaan, dan stellen wij een opdracht tot dienstverlening op met een duidelijke kostenindicatie. Onze uurprijs bedraagt € 139,50 exclusief 21% btw. In de uiteindelijke nota zijn onze uren uiteraard gespecificeerd.
– Voor de meeste opdrachten spreken we bij aanvang een totaalprijs af. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit geldt voor het afsluiten van een hypotheek, een lijfrente, een pensioen, een aangifte Inkomstenbelasting, een overlijdensrisico-, uitvaart-, of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor overige schadeverzekeringen ontvangen wij provisie, die al is inbegrepen bij de premie die u heeft betaald.
– Het is ook mogelijk een abonnement voor actualisatie van uw financieel plan of advies af te sluiten. Daarbij krijgt u een korting op ons uurtarief.

Kwaliteiten
– Ine beschikt over vergunningen op alle genoemde terreinen > www.afm.nl.
– Zij is Gecertificeerd Financieel Planner > www.ffp.nl.
– Daarnaast is zij aangesloten bij KIFID, het klachteninstituut van de branche > kifid.nl.